The What I’ve Been Up to Quiz/Puzzle

  1. Which of the following is NOT something I have tried to learn in the past year:
    • a. Whittling
    • b. Tattooing
    • c. Salsa Dancing
    • d. Laying laminate flooring
  2. I have NOT tried carving:
    • a. Spoons
    • b. Wands
    • c. Faces
    • d. Owls
    • e. All of the above
    • f. None of the above
  3. If I am dancing while washing dishes I am most likely listening to:
    • a. Cumbia
    • b. Salsa
    • c. Reggaetón
    • d. Boleros
  4. Prior to a real person, tattooing can be practiced on:
    • a. Pets
    • b. Volleyballs
    • c. Grapefruit
    • d. unreal people
  5. Which tool did is generally not needed for a flooring project?
    • a. Dremel
    • b. Door jam cutter
    • c. Hammer drill
    • d. Miter saw
  6. The word tattoo comes from
    • a. A desert planet in the Arkanis sector
    • b. The Tajitian word “tatu” which means to mark something
    • c. The Latin root “tato” which signifies permanence
    • d. The Old English word “tættec” which means to tatter
  7. How many rooms have I floored?
    • a. 0
    • b. 1
    • c. 2
    • d. 3
  8. How many objects have I whittled?
    • a. None
    • b. Half a dozen
    • c. Dozens
    • d. Hundreds
  9. How many salsa classes have I attended?
    • a. 0
    • b. 2
    • c. 4
    • d. 6
  10. How many actual people have I tattooed?
    • a. 0
    • b. 1
    • c. 2
    • d. 3

 

1.____

5

2. _____

8

3. _____

16

4. _____

11

5._____

3

6. _____

-1

7. _____

10

8. _____

-2

9. _____

4

10. _____

-6

Good Luck. 🙂

What I’ve been up to

2 thoughts on “The What I’ve Been Up to Quiz/Puzzle

  1. Patrick Rardin

    I don’t know where to put my answers to the quiz so I am putting them here. I also realize that I don’t know what you have been up to. This reminds me of my first test in religion in first grade. I did not get any of the answers correct. The kid next to me didn’t get any right either.
    1-c, 2-e, 3-b, 4-a, 5-b, 6-b, 7-b, 8-a, 9-a, 10-b.

    Reply
    1. azulitas Post author

      You got three right. I will email you and let you know which ones rather than reveal the answers here in case anyone else is giving it a try.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.